Motive pentru care îngrijirea dentară este cu adevărat importantă!

 • A mentine cavitatea bucala sanatoasa inseamna sa adaugati ani de viata la viata animalului dumneavoastra de companie.
 • Un animal de companie cu dinți sănătoși echivalează cu un animal de companie cu o respirație care nu este urat mirositoare si cu un nivel de bunastare crescut.
 • Boalile dentare poate duce, de fapt la probleme cu organele vitale , cum ar fi inima, rinichi,ficat,etc.
 • Dinții pot provoca dureri dentare și la animalele de companie!
  Știați că dintii de adulti ai câinilor sunt 42 iar la pisici 30?
  Înainte ca dinții de adulți să crească, dintii de lapte trebuie sa cada. Uneori, nu toți vor să iasă sau sa cada.
  Acest lucru poate duce la probleme stomatologice cum ar fi prezenta simultana a dintilor de lapte si a celor permanenti, malpozitia dintilor permanenti dar si a dintilor de lapte,etc.
 • Îngrijirea dinților animalului de companie poate împiedica alte probleme de sănătate, economisind tone de bani pe termen lung!
 • Aveți nevoie de îngrijire dentară obișnuită și vă spălați dinții zilnic - de ce nu ar avea si animalele de companie?
  Va putem ajuta sa invatati cum sa spalati corect pe dinti animalul dvs de companie.
 • Știați că 4 din 5 câini de peste 3 ani au un fel de boală parodontală? Poate fi cauzată de acumularea plăcii bacteriene si a tartrului , deci este important să mergeți la controale și curățări dentare periodice obișnuite. Aflați mai multe despre importanța eliminării plăcii bacteriene de pe dinții pisicii sau cainelui.
 • Animalele care nu primesc îngrijire dentară își pot pierde dureros, dinții, acest lucru poate fi extrem de traumatizant și poate provoca probleme grave de sănătate.
 • Câinele și pisica dvs. sunt foarte bune la ascunderea durerii, este posibil să nu știți că animalul dvs. are o problemă dentară gravă până când este foarte avansată. Acesta este un alt motiv pentru care este important să veniti la controale stomatologice periodice.
 • Dinții se deterioreaza!
  Animalele dvs. de companie simt durerea dentara. Aflați simptomele ca animalul dvs sa nu sufere din cauza durerilor dentare.

Aflați mai multe despre importanța îngrijirii dentare vizitând Cabinetul de Stomatologie Veterinara Qincyvet.

VREAU O PROGRAMARE

Despre Stomatologie Veterinara - Qincyvet

Dr.Zvorasteanu Raluca Mihaela - Doctor in stiinte medicale (DVM PhD) / Vicepresedinte Asociatia Romana de Stomatologie Veterinara (ARSV) / Membru European Veterinary Dental Society (EVDC)
"Am început să profesez ca și medic în anul 2004. Eram angajată a Directiei Sanitare Veterinare Ilfov, deci lucram ca și medic veterinar, în controlul alimentelor.
Nu era ceea ce îmi dorisem dar asta am găsit disponibil. Între timp, lucram cu jumătate de normă și într-un cabinet veterinar unde neavând experiență ca și medic am ajuns să tund animale. Așa m-am lovit de numeroasele probleme stomatologice ale cățeilor și am hotărât că trebuie să dezvolt acest domeniu și să ajut cumva animăluțele ale căror probleme dentare nu păreau să fie luate în seamă de nimeni.

Oamenii voiau să-și înfrumusețeze animalele, dar nu se gândeau că dinții aceia înegriți sau fracturați i-ar putea durea și că au nevoie de tratament sau ca mirosul insuportabil(halena) poate afecta bunastarea companionului lor.

Ca și perioadă pot spune că undeva în 2006 mi-am achiziționat primul aparat de detartraj și am început să fiu interesată de stomatologie.

De la prima idee și până în prezent, lucrurile au evoluat mult! În prezent, echipamentul din dotarea Qincyvet cuprinde instrumentarul stomatologic de uz veterinar, unit dentar complet, micromotor, aparat de tartraj, lampă fotopolimerizare și toate cele necesare anesteziei clasice sau inhalatorii (aparat anestezie inhalatorie, oxygen, monitor funcții vitale). De atunci am făcut numeroase cursuri de specializare în domeniu, în țară și în străinătate, iar acum pot spune că ofer servicii de stomatologie câinilor, pisicilor și rozătoarelor.

Mai mult, la finalul anului trecut am reușit încă un pas important în domeniu: înființarea Asociației Române de Stomatologie Veterinară (ARSV), prin intermediul căreia vor putea fi pregătiți și se vor familiariza in acest domeniu, medici veterinari din toată țara."

Echipa Noastra


Laurențiu Olariu

Tehnician Veterinar

Qincyvet


Tehnician veterinar, crescător de câini de rasă cu afix de crescător protejat A.Ch.R. (Asociația Chinologica Română ) și F.C.I. (Federația Chinologica Internațională), cu experiență de peste 20 de ani in selecția, ameliorarea, întreținerea, pregătirea și dresajul câinilor, handler profesionist cu numeroși campioni de frumusețe la activ, va poate oferi sfaturi și soluții în alegerea viitorului companion canin, dar și pentru rezolvarea problemelor de comportament

Dr. Cristian Dana

Medicina interna / Chirurgie, Ecografie

Medicina Veterinara


Dr.Cristi Dana,  absolvent de MV Bucuresti in anul 2001. In 2002 este acceptat la studiile de doctorat cu teza, “Modificari ecografice in afectiunile gastroduodenale si hepatobiliare la caine si pisica”, pe care o sustine public in anul 2006 si o absolva cu calificativul maxim. Este practic, prima teza de doctorat in ecografia veterinara din Romania. De atunci participa la numeroase cursuri, prezentari si workshopuri de ecografie veterinara atat in tara cat si in strainatate. Incepand cu anul 2012 devine el insusi trainer in ecografia veterinara pentru medicii veterinari tineri absolventi si nu numai.  Este autorul mai multor lucrari si prezentari despre ecografia veterinara dar si despre medicina interna.

Servicii Stomatologie Veterinara - QincyVet

Servicii de Profilaxie

Fluorizare /Aplicare desensibilizant dentinar /dinte
 • Fluorizarea previne apariția cariei prin efectul de remineralizare asupra suprafețelor dentare demineralizate în urma atacului acizilor din placa bacteriană.
 • fluorul ”sigilează” canaliculele dentinare, având efect de reducere a sensibilității dentinare.

Când se indică o fluorizare?

Fluorizarea profesională este un tratament ușor de realizat, rapid, dar cu beneficii extraordinare pentru o plaja largă de pacienți cum ar fi :

 • In primele 6-8 luni dupa eruptia dintilor permanenti
 • Pentru pacienti ai caror proprietari intampina dificultăți în menținerea unei igiene orale satisfăcătoare
 • Animalelor cu o structură deficitară a țesuturilor dure dentare, inclusiv anomalii genetice (amelogeneza imperfectă), zone incipiente de demineralize a smalțului.
 • Pacienți cu hipersensibilitate dentinară.
 • Pacienți care poartă aparate ortodontice.
 • Pacienți cu parodontopatie, care au expuse suprafețe variabile ale rădăcinilor dentare, pentru a preveni caria de colet.

Ca si regulă generală după fiecare detartraj.

Detartraj(scalare, periere, polisare)
 • Detartraj cu ultrasunete este o procedura de profilaxie recomandata la 6 luni sau un an.
 • Detartrajul ultrasonic se foloseste pentru indepartarea tartrului vizibil pe suprafetele dentare, iar cel manual este folosit pentru tartrul depus pe suprafetele dentare acoperite de gingie.Detartrajul ultrasonic nu este daunoator smaltului dintilor, actionand doar asupra depozitelor de tartru.
 • Periaj professional se realizeaza in cabinet cu ajutorul unei periute montata la piesa cot a unitului dentar si cu o pasta abraziva speciala.
 • Acest periaj profesional are ca scop inlaturarea placii bacteriene de pe suprafata dentara, indepartarea discromiilor dentare externe,cauzate de alimente si indepartarea depunerilor de tartru fixate superficial.
 • Polisarea se face cu gume sau discuri de diverse duritati pentru lustruirea smaltului.
Sigilare dinte

Ce este sigilarea dintilor:

 • Sigilarea dintilor este o parte importanta a stomatologiei preventive.
 • Molarii si premolarii din cauza pozitionari au zone mai greu accedsibile periajului dentar corect.
 • Aici se pot acumula resturi alimentare si placa bacteriana. Resturile alimentare si placa bacteriana provoaca aparitia marmoratiei dentare (coloratii in smalt),depuneri de tartru ,pana la formarea de carii.

Aici intervine rolul sigilarii dintilor:

 • Sigilarea consta in aplicarea unei rasini lichide de-a lungul suprafetei masticatorii a molarului, astfel incat sa umple lacasurile si adanciturile existente, rezultatul fiind ca resturile alimentare si placa bacteriana nu mai pot patrunde.
 • Frecventa acestei proceduri o stabileste medical veterinar stomatolog, in functie de tipul de ocluzie si de alimentatia folosita.
Ajustare dinti rozatoare
Consultație stomatologică

Servicii de Protetică

Amprentare dentara
Pivot
Coroană metalo-ceramică
Coroană ceramică presată
Coroană Zirconiu

Servicii de Chirurgie

Decapușonare
 • Reprezintă procedeul chirurgical folosit în excizia fibromucoasei (gingiei) ce acoperă coroana dintelui în timpul erupției, pentru ca acesta sa poata erupe

Se foloseste atunci cand dintele are o pozitie favorabilă, verticală în interiorul osului mandibular care îi va permite o erupție ulterioară armonioasă în cadrul aparatului dento-maxilar.

Extracție dinte cu mobilitate
Incizie abces
Extracție monoradicular/pluriradicular cu sutură/alveotomie
Extracție dinte lapte
Extracție rest radicular

Servicii de Endodonție

Tratament de canal monoradicular
Incizie abces
Tratament Ca (OH)2
Retratament de canal monoradicular
Tratament de canal biradicular
Retratament de canal biradicular
Retratament de canal pluriradicular
Tratament de canal pluriradicular

Servicii de Pedodonție

Extracție dinți temporari
Tratament endodontic dinte temporar
Obturații dinți temporari
Sigilare șanțuri, fosete

Servicii de Odontoterapie

Coafaj direct/indirect
Obturație compozit/glassionomer
Reconstructie cu pivot sticla

Serviciile stomatologice implica sedare/anestezie.

Pentru un diagnostic corect stomatologic este necesara efectuarea unei radiografi intraorale dupa o consultative intiala.

Radiografiile se fac la Centrul de Radiologie 4vet doar cu programare.

NOTA: *Preturile pot suferi modificari. Va rugam sa sunati la 0765 130 147 sau 021 243 12 89 pentru confirmare!

Oferim si alte servicii de medicina veterinara! Va stam la dispozitie cu informatii la numerele de telefon de mai sus

MANOPERE GENERALE  PRET/ LEI
Consultatie 70 Lei
Consultatie jr.pisica 75 Lei
Consultatie jr. caine 75 Lei
Consultatie pasari/porcusori/hamsteri 40 Lei
Ecografie cu programare 300 Lei
Sondaj animale nici-M/F 100 Lei
Sonda 60 Lei
Recoltare sange 30 Lei
Pansament simplu 40 Lei
Pansament complex 80 Lei
Clisma animal mici 100 Lei
Toaletare plaga 45 Lei
Toaletare auriculara 35 Lei
Lavaj vaginal/preputial 40 Lei
Taiat unghii 30 Lei
Vidare glande perianale 35 Lei
Microcipare 150 Lei
Reconsult 70 Lei
Continuare tratament
Evaluare completa anuala(Analize biochimie, babesie, dirofilaria toaletare auriculara, glande, taiar unghii, proba dermatofiti lampa UV, consult stomatologic, sfaturi nutritie, cantarire, termomertrie 650 Lei
INTERVENTII ANIMALE MICI, MANOPERE PRET/LEI
*Sutura plaga 100 Lei
Castrare cotoi 280 Lei
Castrare pisica 320 Lei
Castrare caine 300 Lei
Castrare catea 320 Lei
Cezariana pisica 350 - 650 Lei
Deschidere abces/hematom 150 Lei
*Othematom 300 Lei
Uretrostoma cotoi 300 Lei
Uretrostoma caine 600 Lei
*Tumori 400 Lei
*Mamectomie 350 Lei
*Hernie 300 Lei
*Ectropion/Entropion 350 Lei
Scos fire 30 Lei
Cezariana catea 400 - 800 Lei
*Preturile nu includ anestezia!!!
(se efectueaza si alte tipuri de interventii chirurgicale)
ANALIZE LABORATOR PRET/LEI
Examen coproparazitologic 100 Lei
Examen parazitologic(microscop) 100 Lei
Examen sediment urinar 100 Lei
Examen sumar urina 100 Lei
Examen complet urina 180 Lei
Examen micologic(dermakit)/Bacescu 200 Lei
Examen babesia frotiu 120 Lei
Examen microfilaria 120 Lei
Examen dermatoscopic (lampa Wood) 50 Lei
Teste rapide(Carre, etc) 170 Lei
Frotiu sange 150 Lei
Glicemie 50 Lei
Hemoleucograma 200 Lei
Biochimie Panel V 220 Lei
Eutanasiere 150-450 Lei
Tratament
Analize Biochimie Panel I 220 Lei
Analize Biochimie Panel I+ V 380 Lei
Amylaza 50 Lei
(gama de analize de laborator este vasta si se recomanda in functie de cazuistica)
ANESTEZIE /TRANCHILIZARE/EUTANASIERE PRET/LEI
ANESTEZIE CU ANTIDOT SI CU REVENIRE LENTA
Tranchilizare/anestezie pisica 60/180 Lei
Tranchilizare/anestezie caine 0-10kg 150/250 Lei
Tranchilizare/anestezie caine 10-20kg 200/300 Lei
Tranchilizare/anestezie caine 20-40kg 300/350 Lei
Tranchilizare/anestezie caine >40kg 400/500 Lei
Eutanasie 200-600 Lei
VACCINARI
Biocan P 100 Lei
Biocan R 100 Lei
Biocan DHPPI+L 120 Lei
Biocan DHPPI+LR 130 Lei
Biocan C 100 Lei
Biocan M(Microsporum) 100 Lei
Nobivac KC(tuse de canisa) 130 Lei
Nobivac P /DP 100 Lei
Nobivac DHP+L 120 Lei
Nobivac DHPPI+L 130 Lei
Nobivac DHPPI+LR 150 Lei
Nobivac R 100 Lei
Felocell 130 Lei
Felocell +R 150 Lei
 
ACTE PRET/LEI
Pasaport 150 Lei
Inregistrare R.E.C.S. 35 Lei
Carnet simplu 20 Lei
Carnet inseriat 30 Lei
 
SPITALIZARE PRET/LEI
*Spitalizare caini 100 Lei
*Spitalizare pisica 50 Lei
*Preturile nu includ tratamentul medicamentos si hrana!
 
INTERVENTII STOMATOLOGICE PRET/LEI
Consult stomatologic 180 Lei
Consult stomatologic RZ 200 Lei
*Tratament de igienizare 200 - 350 Lei
*Detartraj cu ultrasunete,periaj profesional,polisare/lustruire,fluorizare 320 Lei
Extirpare formatiuni cav bucala(fara examen histopatologic) 100 Lei
Chirurgie peridontiu 50 - 100 Lei/dinte
Pulpectomie/coafaj direct al pulpei si obturatie cu compozit fotopolim. 250 Lei
Coafaj direct 150 Lei/dinte
*Pilire/ajustare canini 100 - 150 Lei/dinte
*Extractii dinte cu mobilitate 200 Lei/dinte
Extractie dinti lapte 200 Lei/dinte
Extractie chirurgicala cu sutura 375 Lei/dinte
Decapusonare dinte neerupt 200 Lei/dinte
Odontoplastie 50 - 100 Lei/dinte
Plomba 200 Lei
Extractie nervi 200 Lei
Sigilare suturi/fosete 120 Lei/dinte
Gingivectomie/gingivoplastie 120 Lei
Extractie rest radicular 375 Lei
Chiuretaj alveolar
Excizie mucoasa hiperplazica
Extirpare tumorete simple/epulide 100 - 500 Lei
Biopsie 400 Lei
Tratament ortodontic canini 1000 - 3000 Lei
Tratament Chirurgical palatoschizis 800 - 1500 Lei
Tratament Chirurgical fistula oronazala 500 - 1000 Lei
Proteza obturatie fistula 300 - 400 Lei
Implant(evaluare prealabila) la cerere
Coroana(in functie de material) 500 - 1000 Lei
*Preturile nu includ anestezia!!!
(se pot face si alte interventii in functie de cazuistica)
*COSMETICA FELINA & CANINA PRET/LEI
Tuns pisica 130 Lei
Tuns caine talie mica (0-5kg) 100 Lei
Tuns caine talie medie (5-10kg), (bichon, shi-tzu, york) 100 Lei
Tuns caine talie mare (10-25kg) (metis, caniche, cocker) 120
Tuns caine rasa speciala (chow-chow, poodle, terrier) 200/350 Lei
Tuns caine gigant (25-40kg/>40kg) (ciobanesc) 250/500 Lei
Spalat pisica 80 Lei
Spalat caine talie mica (0-5kg) 80 Lei
Spalat caine talie medie (5-10kg), (bichon, shi-tzu, york) 80 Lei
Spalat caine talie mare (10-25kg) (metis, caniche, cocker) 100/150 Lei
Spalat caine rasa speciala (chow-chow, poodle, terrier) 200/300 Lei
Spalat caine gigant(25-40kg/>40kg) (ciobanesc) 250/500 Lei
Produse cosmetice (pudra de albi, fixativ, luciu, parfum) 30/100 Lei
Trimat 250/400 Lei
Tuns din foarfeca 150/350 Lei
Descalcit (fara produse cosmetice) talie mica (0-5kg) 80 Lei
Descalcit (fara produse cosmetice) talie medie (5-10kg) 80 Lei
Descalcit (fara produse cosmetice) talie mare (10-25kg) 120 Lei
Descalcit (fara produse cosmetice) talie gigant (25-40kg/>40kg) 150/200 Lei
Descalcit (fara produse cosmetice) rase speciale 200/350 Lei
Descalcit (fara produse cosmetice) pisica 80 Lei
Periat/indepartare par mort-talie mica (0-5kg) 70 Lei
Periat/indepartare par mort-talie medie (5-10kg) 70 Lei
Periat/indepartare par mort-talie mare (10-25kg) 120 Lei
Periat/indepartare par mort-talie gigant (25-40kg/>40kg) 150/300 Lei
Periat/indepartare par mort-rase speciale 100/300 Lei
Periat/indepartare par mort pisica 50/60 Lei
Toaletare zona ochilor 30 Lei
Toaletare zona pernutelor 30 Lei
Toaletare zona genitala 30 Lei
Toaletare auriculara 35 Lei
Vidare glande 35 Lei
Tuns dificil
Taiat unghii 30 Lei
*Pretul poate varia in functie de starea de intretinere!!!
Tratament complet(tuns+spalat)=v.glande, t.unghii, t.urechi-GRATIS
 

Contact

Program

 • 9am - 6pm
 • 9am - 4pm

Contact